Annuleringsvoorwaarden

De bedenktijd bedraagt 14 dagen, gerekend vanaf de inschrijvingsdatum.

Als u zich inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus, dan gaat u ermee akkoord dat de bedenktijd geldt tot uiterlijk het moment waarop de cursus is aangevangen.

Annuleren kan alleen schriftelijk (brief, email).

Annuleren is kosteloos tot 4 weken (=28 dagen) voor aanvang van de cursusdatum.

Bij annulering 4 tot 2 weken (=28 tot 14 dagen) voor aanvang van de cursusdatum bent u 50% van het cursusgeld verschuldigd.

Bij annulering binnen 2 weken (=14 dagen) voor aanvang van de cursusdatum of nadat de training is begonnen bent u 100% van het cursusgeld verschuldigd.

U mag een vervanger sturen als u zelf bent verhinderd. Geef dan svp de naam van de vervanger door aan het secretariaat. U blijft dan wel zelf verantwoordelijk voor het verschuldigde cursusbedrag.

Bij meerdaagse cursussen bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd, ook al bent u niet in staat alle cursusdagen te volgen.

Dit geldt ook wanneer u ervoor hebt gekozen te betalen in termijnen.

International Lectures behoudt zich het recht voor om een cursus te annuleren als er onvoldoende inschrijvingen zijn. Wij zullen de cursisten die zich al hebben ingeschreven, tijdig aangeven dat de kans bestaat dat wij hiertoe zullen moeten overgaan. De definitieve beslissing zal uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de cursus worden gecommuniceerd.

Mocht International Lectures genoodzaakt zijn een cursus te annuleren dan krijgt u het evt. betaalde cursusbedrag binnen 5 werkdagen terug. Annuleringen worden op de website aangegeven. Deelnemers worden per mail tevens op de hoogte gebracht.

Een annulering is pas van kracht nadat deze door International Lectures per email is bevestigd met bijbehorende creditfactuur. Mocht u deze annuleringsbevestiging niet binnen 10 dagen van ons hebben ontvangen na het versturen van uw annuleringsmail, neem dan contact met ons op.