Your browser is not supported by this website. Upgrade to a modern browser for full functionality.
;
International Lectures
east – west
medicine – philosophy – management

Yin Zwart Konijn Voorspelling 2023

CT Holman heeft in de traditie van Lillian Pearl Bridges een uitgebreide voorspelling gemaakt voor 2023 en heeft zijn toestemming gegeven dat we zijn voorspelling op onze website met u mogen delen. Hartelijk dank daarvoor!

►Klik hier voor de Yin Zwart Konijn Voorspelling 2023 door CT Holman

Who am I

Who am I in the Universe

Online Webinar (hele jaar beschikbaar)

— A discussion of the interplay of a person’s Ming with the Universal Qi flow of the Heavenly Stems, Earthly Branches, and the Five Spirit Animals —


Als we kijken naar de interactie van een persoon met de universele Qi-stroom, bestaat er een drietal factoren: de constitutie van een persoon (d.w.z. hun elementaire samenstelling, hun Ming/bestemming, hun genetische aanleg), de universele energiestroom (d.w.z. de hemelse stammen/aardse takken en de vijf Spirit Animals), en iemands pathologische patronen (d.w.z. fysiek en/of emotioneel trauma uit het verleden, genetische onbalansen, slechte levensstijlkeuzes).

De webinar is volledig opgenomen, duurt in totaal 12 uur en 48 minuten (2 dagen) en kan in eigen tempo worden gevolgd. Er zijn 2 quizzes die moeten worden ingevuld aan het eind van iedere webinardag van 6 uur en 24 minuten. De dagen waarop de quizzes worden ingevuld gelden voor de vakvereninging als dagen waarop u de webinar hebt gevolgd, indien u de quizzes met een voldoende hebt ingevuld.

InschrijvenSluiten
Aanvang
31 december 2022 om 23:00
Einde
31 december 2023 om 22:59
Tarief
314,00
Cursustaal
Engels

In deze cursus zal CT Holman zijn ervaring delen hoe hij zijn patiënten begeleidt om meer in harmonie te komen met hun universele energie. Eerst wordt hun constitutionele samenstelling bepaald, vervolgens worden ze geholpen bij het harmoniseren met de universele energiestroom door gebruik te maken van levensstijl- en behandelstrategieën op basis van hun Ming. Wanneer al deze aspecten goed op elkaar zijn afgestemd, is er sprake van een optimale gezondheid.

CT zal ook uitleggen hoe het identificeren van de pathologische patronen van een patiënt aanwijzingen geeft over de manier waarop ze uit balans zijn met de universele Qi-stroom. Er zullen verschillende acupunctuurpuntvoorschriften en casestudies worden gegeven. CT put uit zijn uitgebreide studies bij meester Zhongxian Wu, Lillian Bridges, Dr. Wang Ju-Yi en Dr. Wei Chieh-Young.In onderstaand fragment uit de cursus geeft CT Holman een voorbeeld van hoe je iemands Ming/bestemming kunt bepalen door het gezicht van een patiënt te bestuderen en dit te combineren met de Wijsheid van de 12 Chinese dieren en de Vijf Spirit Animals van het Chinese sjamanisme.Doelen

  • Identificeer de constitutionele samenstelling van een patiënt.
  • Leer om onevenwichtigheden als gevolg van seizoensveranderingen te diagnosticeren.
  • Bepaal acupunctuurpunten voor de behandeling van verschillende constitutionele onevenwichtigheden.
  • Formuleren van acupunctuurpuntvoorschriften voor de behandeling van verschillende ziektepatronen.

Planning

  • 31 december 2022 | 23:00—22:59

Doelgroep

Acupuncturisten, herbalisten, tuina therapeuten, shiatsu therapeuten, laatste jaar TCM, studenten acupunctuur, studenten herbalist, studenten tuina, studenten shiatsu.

Accreditatie

Accreditatie is is verkregen bij NVA (code AT), NWP (8 punten; categorie Acupunctuur, Herbalist, Tuina, Shiatsu, Qi gong; vakoverstijgend) en Zhong (Categorie 1, 13 NAP).

De accreditatie wordt erkend door de VBAG.

Accreditatie zal worden aangevraagd bij Eufom en BAF indien de cursist bij een van deze vakorganisaties is aangesloten.

Een lid van de VNT kan op de leden-site een individuele accreditatie aanvragen.

Vereiste voorkennis

Basis TCM.

Tarieven

  • Regulier tarief 314,00
Inschrijven