Your browser is not supported by this website. Upgrade to a modern browser for full functionality.
;
International Lectures
east – west
medicine – philosophy – management

Yin Zwart Konijn Voorspelling 2023

CT Holman heeft in de traditie van Lillian Pearl Bridges een uitgebreide voorspelling gemaakt voor 2023 en heeft zijn toestemming gegeven dat we zijn voorspelling op onze website met u mogen delen. Hartelijk dank daarvoor!

►Klik hier voor de Yin Zwart Konijn Voorspelling 2023 door CT Holman

LookIntoUniversalMirror

Looking in the Universal Mirror - Embodying our Authentic Self

Online

Het gezicht is een blauwdruk van de ziel. Elk kenmerk, elke kleur en iedere markering bevat belangrijke informatie over iemands gezondheid, persoonlijkheid en Ming (bestemming). De twee kanten van het gezicht weerspiegelen zeer verschillende aspecten van iemands wezen: de rechterkant is wat iemand op de wereld projecteert – wat ze willen dat mensen van hen denken – terwijl de linkerkant de ware aard van een persoon vertegenwoordigt. Vaak zijn deze twee zijden verschillend op basis van kleuren, lijnen en de vorm van de kenmerken.

In deze cursus leert u waar deze verschillen vandaan komen.

InschrijvenSluiten
Aanvang
10 juni 2023 om 11:15
Einde
18 juni 2023 om 16:00
Tarief
475,00
Cursustaal
Engels

Natuurlijk gegeven harmonie

Eerst zal CT Holman uitleggen dat er een natuurlijke verbinding is tussen het ware Zelf en de Universele Qi-stroom. Dit betekent dat een persoon begiftigd is met talenten, sterke punten, zwakheden, enz., op basis van hun geboortedatum, hun constitutie en hun Ming. Door gebruik te maken van de 12 Wisdom Animals, stammen en takken, en de Vijf Spirit Animals kun je een duidelijk beeld krijgen van het Authentieke Zelf. En ook hoe een mens zijn talenten in relatie tot de Universele energiestroom optimaal zou kunnen benutten door het voeden van zijn of haar meest optimale Qi-stroom.

Beide zijden van het gezicht zouden dan perfect in balans zijn.

Dagelijkse disbalansen

Maar dan doet het dagelijkse leven zijn werk. Het laat fysieke, emotionele en spirituele sporen na in het lichaam, bijvoorbeeld vanwege bewuste keuzes die iemand maakt of gedwongen wordt te maken, of vanwege opvoeding, cultuur, opleiding, trauma's, compromissen sluiten, enz. Deze sporen zijn voornamelijk op de rechterkant van hun gezicht te zien.

Hoe we met deze disbalansen moeten omgaan, is ook iets wat wij ons in onze cultuur eigen hebben gemaakt. We hebben geleerd nieuwe situaties te vergelijken met oude trauma's, met sociale en/of culturele gewoonten, of met wat volgens ons gezond verstand is, en vervolgens onze nieuwe keuzes te baseren op het vermijden van pijnlijke situaties en het keer op keer omarmen van vreugdevolle of gelukkige momenten, waardoor we onze Qi-stroom op bepaalde manieren richting geven die niet noodzakelijkerwijs in harmonie is met ons Authentieke Zelf.


Planning

  • 10 juni 2023 | 11:15—16:00
  • 11 juni 2023 | 11:15—16:00
  • 17 juni 2023 | 11:15—16:00
  • 18 juni 2023 | 11:15—16:00

Doelgroep

Acupuncturisten, student acupunctuur, TCM-behandelaren die werken met acupunctuurpunten.

Accreditatie

Accreditatie is verkregen bij NVA (code AT) en NWP.

De accreditatie wordt erkend door de VBAG.

Accreditatie is aangevraagd bij Zhong.

Accreditatie zal op verzoek worden aangevraagd bij Eufom en BAF indien de cursist bij een van deze vakorganisaties is aangesloten.

Een lid van de VNT kan op de leden-site een individuele accreditatie aanvragen.

Vereiste voorkennis

Basis TCM.

Tarieven

  • Regulier tarief 475,00
  • Regulier tarief met betaling in termijnen 485,00
Inschrijven