Online studie

Website_Looking in the Universal Mirror

Het gezicht is een blauwdruk van de ziel. Elk kenmerk, elke kleur en iedere markering bevat belangrijke informatie over iemands gezondheid, persoonlijkheid en Ming (bestemming). De twee kanten van het gezicht weerspiegelen zeer verschillende aspecten van iemands wezen: de rechterkant is wat iemand op de wereld projecteert – wat ze willen dat mensen van hen denken – terwijl de linkerkant de ware aard van een persoon vertegenwoordigt. Vaak zijn deze twee zijden verschillend op basis van kleuren, lijnen en de vorm van de kenmerken.

In deze webinar leert u waar deze verschillen vandaan komen.

Hoe is de webinar opgezet?

De webinar is volledig opgenomen, duurt in totaal zo'n 18 uur en 18 minuten en kan in eigen tempo worden gevolgd. De webinar is opgedeeld in 4 webinardagen die elk tussen de 4 uur en 20 à 40 minuten lang zijn. Aan het eind van iedere webinardag is er een quiz. Voor het verkrijgen van een certificaat moet voor alle quizzen een voldoende worden behaald. De dagen waarop de quizzes worden ingevuld gelden voor de vakvereninging als dagen waarop u de webinar hebt gevolgd.

Na inschrijving ontvangt u van ons een document met alle links naar de handout, video-opnames en quizvragen.

Natuurlijk gegeven harmonie

Eerst zal CT Holman uitleggen dat er een natuurlijke verbinding is tussen het ware Zelf en de Universele Qi-stroom. Dit betekent dat een persoon begiftigd is met talenten, sterke punten, zwakheden, enz., op basis van hun geboortedatum, hun constitutie en hun Ming. Door gebruik te maken van de 12 Wisdom Animals, stammen en takken, en de Vijf Spirit Animals kun je een duidelijk beeld krijgen van het Authentieke Zelf. En ook hoe een mens zijn talenten in relatie tot de Universele energiestroom optimaal zou kunnen benutten door het voeden van zijn of haar meest optimale Qi-stroom.

Beide zijden van het gezicht zouden dan perfect in balans zijn.

Dagelijkse disbalansen

Maar dan doet het dagelijkse leven zijn werk. Het laat fysieke, emotionele en spirituele sporen na in het lichaam, bijvoorbeeld vanwege bewuste keuzes die iemand maakt of gedwongen wordt te maken, of vanwege opvoeding, cultuur, opleiding, trauma's, compromissen sluiten, enz. Deze sporen zijn voornamelijk op de rechterkant van hun gezicht te zien.

Hoe we met deze disbalansen moeten omgaan, is ook iets wat wij ons in onze cultuur eigen hebben gemaakt. We hebben geleerd nieuwe situaties te vergelijken met oude trauma's, met sociale en/of culturele gewoonten, of met wat volgens ons gezond verstand is, en vervolgens onze nieuwe keuzes te baseren op het vermijden van pijnlijke situaties en het keer op keer omarmen van vreugdevolle of gelukkige momenten, waardoor we onze Qi-stroom op bepaalde manieren richting geven die niet noodzakelijkerwijs in harmonie is met ons Authentieke Zelf.

Qi Bo antwoordde: “Ze kennen het geheim niet van het behouden van hun energie en vitaliteit. Op zoek naar emotionele opwinding en kortstondige genoegens negeren mensen het natuurlijke ritme en de orde van het universum. Ze slagen er niet in hun levensstijl en dieet te reguleren en slapen niet goed. Het is dus niet verwonderlijk dat ze er op hun vijftigste oud uitzien en kort daarna overlijden.” (uit: The Yellow Emperor's Classic of Medicine)

Gezichtsdiagnose

Gezichtsdiagnose stelt de behandelaar in staat om de verschillen tussen beide zijden van het gezicht te identificeren en te interpreteren. Met deze informatie kan de behandelaar acupunctuur, affirmaties en levensstijlaanbevelingen gebruiken om een persoon te helpen zijn ware Zelf weer volledig te belichamen en authentiek in de wereld uit te stralen, in relatie tot hun constitutie en Ming aan de ene kant, en de 12 Wisdom Animals en Vijf Spirit Animals aan de andere kant.

CT Holman bespreekt de verschillende gezichtstekens in detail en legt uit hoe de twee zijden van het gezicht met elkaar in harmonie kunnen worden gebracht. Hij zal verbale aanwijzingen en levensstijlaanpassingen met u delen waarmee u de verschillende onevenwichtigheden tussen de twee kanten van het gezicht kunt behandelen. Bovendien zal CT u verschillende acupunctuurpuntvoorschriften geven waarmee u de pathologie kunt behandelen die u met behulp van uw gezichtsanalyse hebt gediagnostiseerd.

Door deze cursus te volgen, leert u, door te begrijpen wat het gezicht ons laat zien, hoe u het ontbrekende stuk kunt vinden dat het Authentieke Zelf weer harmonieus zal verbinden met de Universele Qi-stroom. Zo geeft u uw patiënten het ontbrekende stukje naar hun eeuwige en ware geluk in plaats van dat zij een leven moeten leiden dat gevuld is met vluchtige momenten van tijdelijk ogenschijnlijk levensgeluk.

Kortingsaanbieding

Discount_2023

In combinatie met "Healing Wisdom: Five Element Acupuncture for Treating Traumatic Stress" of "Facing your true personality" krijgt u korting!

► Looking in the Universal Mirror; 2023 & Facing your true personality; 26-28 januari 2024 € 948,60 (incl. 10% korting)

► Looking in the Universal Mirror; 2023 & Healing Wisdom: Five Element Acupuncture for Treating Traumatic Stress; 19-21 januari 2024 € 948,60 (incl. 10% korting)

► Looking in the Universal Mirror; 2023 & Facing your true personality; 26-28 januari 2024 & Healing Wisdom: Five Element Acupuncture for Treating Traumatic Stress; 19-21 januari 2024 € 1388,05 (incl. 15% korting)