Your browser is not supported by this website. Upgrade to a modern browser for full functionality.
;
International Lectures
east – west
medicine – philosophy – management

Maatregelen ivm COVID 19

International Lectures organiseert de komende cursussen in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Het Conferentiehotel volgt de maatregelen en adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM met betrekking tot het coronavirus (COVID 19) die gelden voor ieder hotel in Nederland.

Dat houdt in dat met ingang van 25 februari alle maatregelen zijn komen te vervallen.

Who am I

Who am I in the Universe

Online

— A discussion of the interplay of a person’s Ming with the Universal Qi flow of the Heavenly Stems, Earthly Branches, and the Five Spirit Animals —


Als we kijken naar de interactie van een persoon met de universele Qi-stroom, bestaat er een drietal factoren: de constitutie van een persoon (d.w.z. hun elementaire samenstelling, hun Ming/bestemming, hun genetische aanleg), de universele energiestroom (d.w.z. de hemelse stammen/aardse takken en de vijf Spirit Animals), en iemands pathologische patronen (d.w.z. fysiek en/of emotioneel trauma uit het verleden, genetische onbalansen, slechte levensstijlkeuzes).

InschrijvenSluiten
Aanvang
5 november 2022 om 09:30
Einde
6 november 2022 om 17:00
Tarief
314,00
Cursustaal
Engels

In deze cursus zal CT Holman zijn ervaring delen hoe hij zijn patiënten begeleidt om meer in harmonie te komen met hun universele energie. Eerst wordt hun constitutionele samenstelling bepaald, vervolgens worden ze geholpen bij het harmoniseren met de universele energiestroom door gebruik te maken van levensstijl- en behandelstrategieën op basis van hun Ming. Wanneer al deze aspecten goed op elkaar zijn afgestemd, is er sprake van een optimale gezondheid.

CT zal ook uitleggen hoe het identificeren van de pathologische patronen van een patiënt aanwijzingen geeft over de manier waarop ze uit balans zijn met de universele Qi-stroom. Er zullen verschillende acupunctuurpuntvoorschriften en casestudies worden gegeven. CT put uit zijn uitgebreide studies bij meester Zhongxian Wu, Lillian Bridges, Dr. Wang Ju-Yi en Dr. Wei Chieh-Young.

Doelen

  • Identificeer de constitutionele samenstelling van een patiënt.
  • Leer om onevenwichtigheden als gevolg van seizoensveranderingen te diagnosticeren.
  • Bepaal acupunctuurpunten voor de behandeling van verschillende constitutionele onevenwichtigheden.
  • Formuleren van acupunctuurpuntvoorschriften voor de behandeling van verschillende ziektepatronen.

Planning

  • 5 november 2022 | 9:30—17:00
  • 6 november 2022 | 9:30—17:00

Doelgroep

Acupuncturisten, herbalisten, tuina therapeuten, shiatsu therapeuten, laatste jaar TCM, studenten acupunctuur, studenten herbalist, studenten tuina, studenten shiatsu.

Accreditatie

Accreditatie is is verkregen bij NVA (code AT), NWP (8 punten; categorie Acupunctuur, Herbalist, Tuina, Shiatsu, Qi gong; vakoverstijgend).

Accreditatie is aangevraagd bij Zhong.

Accreditatie zal worden aangevraagd bij Eufom en BAF indien de cursist bij een van deze vakorganisaties is aangesloten.

Een lid van de VNT kan op de leden-site een individuele accreditatie aanvragen.

Vereiste voorkennis

Basis TCM.

Tarieven

  • Reguliere prijs 314,00
Inschrijven