Your browser is not supported by this website. Upgrade to a modern browser for full functionality.
;
International Lectures
east – west
medicine – philosophy – management

Yin Zwart Konijn Voorspelling 2023

CT Holman heeft in de traditie van Lillian Pearl Bridges een uitgebreide voorspelling gemaakt voor 2023 en heeft zijn toestemming gegeven dat we zijn voorspelling op onze website met u mogen delen. Hartelijk dank daarvoor!

►Klik hier voor de Yin Zwart Konijn Voorspelling 2023 door CT Holman

Unified Acupuncture Theory

Unified Acupuncture Theory – Foundations

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

— Meridian Interactions for treating pain and other local problems —

Unified Acupuncture Theory (UAT) is een methode om de mechanismen te begrijpen van hoe acupunctuur werkt. Het UAT-model is een hulpmiddel dat de onderliggende principes van meridiaansystemen en interacties verklaart en het wordt gebruikt als kader voor alle behandelmogelijkheden. UAT komt vanuit een integratieve mindset en vergemakkelijkt een interdisciplinaire benadering van acupunctuur.

InschrijvenSluiten
Aanvang
30 september 2023 om 10:30
Einde
1 oktober 2023 om 15:00
Tarief
379,00
Cursustaal
Engels

In deze 2-daagse Foundations-cursus krijgt u een helder inzicht in hoe meridianen met behulp van 6 verschillende systemen op elkaar inwerken en hoe de principes van Dr. Tan's Balance Method, I-Ching, Distal Needling met Imaging en Mirroring, 5 Elementen Theorie, Saam Acupunctuur, Master Tong's acupunctuur, Japanse meridiaantheorie, Manaka-acupunctuur en toegepaste meridiaantheorie zijn verenigd in een eenvoudig systeem dat aan al deze principes ten grondslag ligt.

Punten kiezen door de meridiaaninteracties te begrijpen

Om te begrijpen hoe meridianen op elkaar inwerken, begint u met het onthouden van deze eenvoudige regel: plaats geen naalden waar er al pijn is, maar kies in plaats daarvan een distale locatie om de pijn te verlichten en het onderliggende probleem te behandelen. Dit is de basis van meridiaaninteracties en alle andere benaderingen met distale naalden. De sleutel is het kiezen van de juiste plaats voor de naalden. Om de juiste keuze te maken is het begrijpen van het hoe en waarom van meridiaaninteracties van het grootste belang!

Dit betekent dat u niet langer alle acupunctuurpunten hoeft te onthouden en dat u niet langer vastzit aan het uitvoeren van vastliggende behandelplannen. Jonathan Shubs zal de verschillende distale naalden benaderingen opsplitsen in hun zeer basale bouwstenen, waardoor u de verschillende systemen gemakkelijk en effectief kunt begrijpen en toepassen.

Als u al een beoefenaar bent van distale naald- of balansmethode-acupunctuursystemen, zult u een dieper inzicht krijgen van wat u al beoefent, wat op zijn beurt de efficiëntie en werkzaamheid zal verhogen. U gaat naar huis met een beter begrip van uw behandeling en klinische aanpak en met eenvoudige, effectieve klinische hulpmiddelen.

TCM heeft ons geleerd dat elk punt aanwijzingen heeft over zijn functie. Deze aanwijzingen worden vaak gegeven zonder uitleg waarom of hoe het punt werkt. Deze cursus demystificeert deze schijnbaar empirische informatie en geeft de acupuncturist vertrouwen in hun behandelplan en stelt hen in staat te weten dat hun patiënten beter zullen worden.

Een opmerking van Jonathan over de cursus

Er zijn veel benaderingen die hetzelfde basisidee onderwijzen. Dr Tan's Balance-methode, Master Tong's acupunctuur, Distal Needling, om er maar een paar te noemen, geven u een eenvoudig basissysteem dat, als het precies wordt toegepast zoals aangeleerd, klinische resultaten zal opleveren.

Wat UAT-meridiaaninteracties anders maakt, is dat het de systemen en de logica opsplitst in hapklare brokken en ze vervolgens opnieuw in elkaar zet, zodat u niet alleen een systeem hebt dat u kunt gebruiken, maar ook een systeem dat u kunt begrijpen. Dit betekent dat u in deze cursus alle informatie krijgt die u zou krijgen van elke andere benadering met distale naalden PLUS dat u begrijpt waarom het werkt.

Planning

  • 30 september 2023 | 10:30—16:00
  • 1 oktober 2023 | 8:00—15:00

Doelgroep

Acupuncturisten, student acupunctuur, TCM-behandelaren die werken met acupunctuurpunten.

Accreditatie

Accreditatie is verkregen bij NVA (code AT) en Zhong (Categorie 1, 12 NAP).

De accreditatie wordt erkend door de VBAG.

Accreditatie is aangevraagd bij NWP.

Accreditatie zal op verzoek worden aangevraagd bij Eufom en BAF indien de cursist bij een van deze vakorganisaties is aangesloten.

Een lid van de VNT kan op de leden-site een individuele accreditatie aanvragen.

Vereiste voorkennis

Basis TCM.

Tarieven

  • Regulier tarief 379,00

incl. coffee/tea/water/lunch (day 2)

Inschrijven