Nieuwe grensoverschrijdende 2-jarige Chinese kruidenopleiding van start in najaar 2015

Nieuwe grensoverschrijdende 2-jarige Chinese kruidenopleiding van start in najaar 2015

Nieuwe grensoverschrijdende 2-jarige Chinese kruidenopleiding van start in najaar 2015

Een klein jaar geleden hebben International Lectures – Amersfoort, TCM Postgraduate - Amsterdam/Tubbergen, OTCG – Antwerpen en topdocent Yan Schroën de koppen bij elkaar gestoken om een ‘overkoepelende Chinese kruidenopleiding’ op te zetten. Wat een uitdaging! De tandem Nederland – België die al hun knowhow en didactiek bij elkaar voegen om een grensoverschrijdende, kwalitatief hoogstaande en innovatieve kruidenopleiding op de rails te krijgen! Al snel bleek dat de ‘inhoudelijke visies’ van de partijen goed bij elkaar pasten en groeide de overtuiging dat wat er tot stand kon komen, grootser was dan wat iedere school afzonderlijk zou kunnen bieden.

Het spreekt voor zich dat de Materia Medica aan de basis van de kruidenopleiding staat. Deze is in de ruime syllabi van OTCG en TCMA en het online lesmateriaal van Yan Schroën al goed en gestructureerd uitgewerkt. Voeg daar de e-learning invalshoek van International Lectures en de systeemdynamische visie van Yan Schröen aan toe, en er ontstaat een 2-jarige opleiding die we met recht een pareltje durven te noemen. The best of four worlds!

De lessen zullen afwisselend op twee locaties plaatsvinden: Utrecht en Antwerpen. De docenten zijn o.a. Peter van Elderen, Ad Herijgers, Marijke Pfeiffer en Yan Schroën.

Op 10 april is er tussen 11 en 12 uur in de Hortus Botanicus in Utrecht een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs van de Chinese kruidenopleiding te weten kunt komen.
Adres: Budapestlaan 17, 3584 CD Utrecht


In de middag zal Yan Schroën tussen 12.30-14.30 uur een rondleiding verzorgen door de Botanische tuinen. Voor meer informatie over de Botanische tuinen: Botanische tuinen Utrecht. De toegang is €6,00.


Voor meer informatie: www.chinese-herbs-education.com

PS: De kans bestaat dat u deze mail meerdere malen ontvangt als u voorkomt op de mailinglijsten van zowel International Lectures, OTCG of TCMA. Onze excuses voor de eventuele overlast.
© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl