Natuurlijke verandering

Natuurlijke verandering

Natuurlijke verandering

Natuurlijk had de rups kunnen wachten tot hij zou begrijpen dat het tijd was dat hij een vlinder zou moeten worden. Natuurlijk had de vlinder kunnen wachten tot hij zou inzien dat hij met die grote dingen op zijn rug kon vliegen en dat het niet erg was dat hij een paar poten miste. Maar waarom wachten? Laat het gebeuren. Laat het veranderen. Laat de verandering je veranderen.


Zoals wij u hebben laten weten, is International Lectures kortgeleden van eigenaar veranderd. Wij willen ook de komende jaren weer een gevarieerd cursusaanbod blijven aanbieden waarmee u de ene keer vooral praktisch aan de slag zult kunnen gaan en de andere keer vooral tot nieuwe inzichten zult kunnen komen. Hiervoor zullen wij topdocenten blijven aantrekken uit binnen- en buitenland.

Natuurlijk zullen er accenten worden verlegd en gaan wij er alles aan doen, met de tijd mee te gaan. U kunt daarbij denken aan de kwaliteitseisen waaraan de cursussen moet voldoen, maar ook aan het ontwikkelen van bijvoorbeeld nieuwe onderwijsmogelijkheden. Wij zullen dus in beweging blijven.


Het komend lesjaar zullen wij een aantal nieuwe docenten welkom kunnen heten, waaronder Robin Saraswati Markus, Elisa Rossi, Jaak Engelen, Joan Duveen en Henry McCann, maar we zijn nét zo blij dat vele docenten  die al eerder les bij ons hebben gegeven, ook het komend jaar weer te gast bij ons willen zijn: Amos Ziv, Barbara Kirschbaum, Ken Rose, Tuvia Scott, Huub Verlinden en Yan Schroën. Yan heeft inmiddels een vernieuwde website (www.yanschroen.com) waarop, zoals hij zelf zegt, ‘na alle interne veranderingen alles samen komt: de praktijk, de cursussen en trainingen en niet in de laatste plaats, onze visie’ en waarop naast de cursussen die hij bij International Lectures geeft, ook andere cursussen te vinden zijn. U kunt zich via ook opgeven voor zijn mailinglijst.


Voor meer informatie en inschrijvingen: www.internationallectures.nl

© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl