Het leven opnieuw beginnen

Het leven opnieuw beginnen

Het leven opnieuw beginnen

Energie opdoen, op krachten komen, weer tot leven komen. Of het nu een zaadje is dat op rotsachtige bodem valt, zaaddozen die openspringen en zich vervolgens in de natuur verspreiden, kruiden die tot bloei komen en tot geneeskrachtige werking in staat zijn, het leven wordt op honderden manieren doorgegeven.


Jeremy Ross begint op 12 september met een geweldige negendaagse cursus waarin hij het over de geneeskracht van westerse kruiden heeft. Zijn boek “Combining western herbs and Chinese medicine”  wordt door steeds meer TCM-ers wereldwijd als een waardevolle aanvulling van bestaande oosterse behandelmethodes gebruikt. De cursisten leren niet alleen meer dan 40 kruiden kennen, maar ook drie verschillende methodes om kruidencombinaties te maken en ook bij welke Chinese syndromen de kruiden therapeutisch kunnen worden toegepast.

Op 19 september start Jan Schroën met een 10-daagse cursus waarin taoïstische kennis wordt gebruikt om typisch westerse problemen waarmee patiënten het spreekuur bezoeken, te kunnen behandelen. Het is een ontmoeting met onszelf om te leren herkennen op welke manier we voortdurend onze eigen problemen creëren. Het heeft tot doel te leren genezen op het niveau van onze bestemming, volgens Shen Nong Ben Cao het hoogste niveau waarop men kan genezen.


Wat onze bestemming ook is, met welke winden we ook meewaaien om ergens tot bloei te kunnen komen of van een welverdiende vakantierust te kunnen genieten, telkens wanneer we de kracht van het leven kunnen proeven, leert het ons wie we zijn. Tegelijkertijd biedt het ons ook iedere keer de kans,  het leven in al z’n vormen binnen onszelf tot bloei te laten komen. Het kan u niet vaak genoeg overkomen.


U kunt zich inschrijven:

12 september 2008: start van “Combining western herbs and Chinese medicine”

19 september 2008: start van “Bu Ming - het voeden van de bestemming”


Voor meer informatie en inschrijvingen: www.internationallectures.nl

© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl