Wegwijs in de wereld van westerse kruiden

Wegwijs in de wereld van westerse kruiden

Wegwijs in de wereld van westerse kruiden

Van jongs af aan heeft Jeremy Ross zich verdiept in de wereld van planten en kruiden. Hij verzamelde informatie van oost tot west, van eeuwenoud tot hypermodern en publiceerde er in 2003 een standaardwerk over: “Combining Western Herbs and Chinese Medicine”. Daarin heeft hij niet alleen de eigenschappen van zo’n 50 westerse kruiden op een rij gezet, maar ook de werking van honderden kruidencombinaties met hun indicaties en contra-indicaties. Binnenkort verschijnt er een nieuw boek waarin ook het uitwendig gebruik van westerse kruiden aan bod zal komen. Vooruitlopend op de publicatie zal Jeremy dit onderwerp in de driedaagse cursus “Western herbs for topical use” presenteren.


Het belooft een enerverende cursus te worden, waarin Jeremy u op enthousiaste en onderhoudende manier een schat aan informatie zal bijbrengen over de oosterse en westerse werking van zo’n 25 uitwendig toepasbare westerse kruiden.  Naast het theoretisch gedeelte zal ook de praktische kant ruim aan bod komen, zodat u de kennis van deze cursus meteen in uw praktijk zult kunnen toepassen. Als u wilt weten, op welke veilige en effectieve manier manier u welke kruiden en kruidencombinaties in welke applicatievorm voor welk lichaamsdeel wilt kunnen gaan gebruiken, dan is deze driedaagse cursus een absolute aanrader!

 

Het boek “Combining western herbs and Chinese medicine” (niet verplicht maar wel aanbevolen) kost bij Altmed (Louis Veldeman) 129 euro excl. verzendkosten. Cursisten die het boek bij hem bestellen, kunnen het boek op de 1e cursusdag in hun bezit krijgen en besparen 13 euro verzendkosten.


U kunt zich inschrijven:

7-9 november 2008: “Western herbs for topical use”


Voor meer informatie en inschrijvingen: www.internationallectures.nl

© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl