Larry IBARRA FREDES

Larry IBARRA FREDES

Larry Ibarra Fredes begon op 13-jarige leeftijd met het bestuderen van traditionele Chinese geneeskunde als privéstudent in Chili, waar hij werd geboren. Later studeerde hij aan verschillende Chileense, Chinese (Guangzhou, Beijing en Hunan) en Europese instituten. Sinds 1997 werkt hij als therapeut en trainer bij verschillende instellingen van het ministerie van Volksgezondheid Chili en in zijn eigen kliniek in Porto, Portugal. Sinds 1999 geeft hij les op verschillende terreinen van de traditionele Chinese geneeskunde, filosofie en martial arts, waaronder acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, Yi jing, Ba zi, Feng shui, Tai chi en Qi gong in Chili, Venezuela, Spanje, Portugal en Duitsland, in samenwerking met verschillende instellingen, waaronder het Hoger Instituut voor Gezondheidswetenschappen Cespu en de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Porto.


Larry Ibarra Fredes is de oprichter en directeur van het European Institute of Traditional Chinese Studies IEETC in Porto, Portugal. Zijn voornaamste interesse is onderzoek en vertaling van klassieke Chinese geneeskunde literatuur.


© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl