Christoph GÖTTE

Christoph GÖTTE

Christoph Götte (Heilpraktiker) begon zijn studie Acupunctuur en Chinese geneeskunde in 1993 met een 2-jarig trainingsprogramma in complementaire geneeskunde. Hierna volgden een 3-jarige cursus acupunctuur, een 2-jarige cursus westerse kruidengeneeskunde en een 2-jarig programma Chinese kruidengeneeskunde waarvoor hij diploma's ontving van de AGTCM (Duitse vakorganisatie voor Chinese geneeskunde).


Christoph heeft zo'n 8 jaar gewerkt in een orthopedisch-neurologische kliniek als acupuncturist en heeft sinds 2003 een privé praktijk in Nettetal, Duitsland met zijn vrouw Astrid, een osteopaat.


In 2002 begon hij met de studie hedendaagse Chinese polsdiagnostiek (CCPD; Contemporary Chinese Pulse Diagnosis) in Wuppertal/Germany met Sybill Huessen, Scott Tower en Leon Hammer. Sinds 2004 is hij assistent van Sybill bij het 3-jarig trainingsprogramma voor Chinese geneeskunde aan de “August-Brodde-Schule” in Wuppertal, Duitsland en aan de privé universiteit Witten-Herdecke in Duitsland. Hij assisteert Sybill en Scott ook regelmatig bij de intermediate en gevorderde CCPD-lessen in Nederland en Duitsland. 


Hij een gecertificeerde docent CCPD sinds 2014.


© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl