Gali STOFFMAN

Gali STOFFMAN

Gali Stoffman, MD, studeerde in 1997 af aan de Universitaire School voor Geneeskunde van Tel Aviv. Ze studeerde vervolgens Traditionele Chinese Geneeskunde, evenals Theorie van Stammen en Takken en specialiseerde zich in Kindergeneeskunde.

Thans beoefent dr. Stoffman integratieve kindergeneeskunde.


Dr. Stoffman is het hoofd van de Integrative TCM In-Patient Service van het Barzilay Hospital in Israël.

Zij is eigenaar en directeur van een multidisciplinaire kliniek in Rehovot, Israël, die zich toelegt op de ontwikkeling en ontwikkeling van een integrale benadering van pediatrische en familie-geneeskunde.


Naast haar klinische activiteiten, heeft Dr. Stoffman de afgelopen twaalf jaar pediatrische Chinese geneeskunde in verschillende academische instellingen onderwezen, waaronder de universiteit van Tel Aviv en de Hebreeuwse universitaire medische faculteiten.


De afgelopen zeven jaar leidde ze intensieve 1 jarige post-graduate cursussen voor de kinder-TCM, in samenwerking met Julian Scott (Engeland) en Dr. Elisa Rossi (Italië).

Bovendien was ze de afgelopen vier jaar spreker op het TCM-congres van Rothenburg in Duitsland op de Pediatrics Day en gaf ze ook TCM-seminars voor kinderen in andere landen.


Tot voor kort was dr. Stoffman voorzitter van de pediatrische afdeling van het Internationale Congres voor Chinese Geneeskunde (ICCM) in Israël.

Ze is een actief lid van de raad van de Israëlische Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde en was eerder hoofd van de Nationale Raad Examencommissie. Momenteel leidt ze de pogingen van het bestuur voor regulering en wetgeving van de Chinese geneeskunde in Israël en is het hoofd van haar ethische commissie.

Ze is ook lid van het bestuur van de Israeli Integrative Medicine Society, binnen de Israeli Medical Association.


Dr. Stoffman heeft onlangs een hoofdstuk over Pediatric Insomnia geschreven voor een boek met de titel "Behandlung von Schlafstorungen", naast Dr. Y. Maimon, Dr. S. Englert en Dr. H. Montakab, gepubliceerd door Verlag Muller & Steinicke Munchen, in Duitsland.


© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl