Gali STOFFMAN

Gali STOFFMAN

Gali Stoffman, MD, studeerde in 1997 af aan de Tel Aviv University School of Medicine. Daarna volgde ze de studies Traditionele Chinese Geneeskunde, evenals de Theorie van Stammen en Takken, en specialiseerde in Kindergeneeskunde. 

Op dit moment beoefent Dr. Stoffman integratieve kindergeneeskunde, is hoofd van de kinderafdeling in de Refuot-Meditaf kliniek van Dr. Yair Maimon, in Tel Aviv, en van een privé kinderkliniek in Rehovot, Israël.

Naast haar klinische werkzaamheden geeft Dr. Stoffman sinds 2004 ook onderwijs in Chinese Kindergeneeskunde in verschillende academische instellingen, waaronder de Universiteit van Tel Aviv en de Hebreeuwse Universiteitsscholen van Geneeskunde. Sinds 2010 is ze hoofd en tevens docent van een intensieve 1-jaars post-graduate opleiding voor de behandeling van kinderen met TCM, samen met Julian Scott.

Dr. Stoffman was twee jaar lang voorzitter van de Kinderafdeling van het International Congress of Chinese Medicine (ICCM), in Israël, en is lid van de Board of the Israeli Association for Traditional Chinese Medicine, en hoofd van de National Board Examination Committee.

© International Lectures | PO Box 1814 | NL-3800 BV Amersfoort | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl