Ken ROSE

Ken ROSE

Na het behalen van zijn Bachelor of Fine Arts aan het California Institute of the Arts in 1972 volgde hij tussen 1992 en 1998 de Apprenticeship training in Taijiquan, Chinese medicine and Daoist Yang Sheng aan de Chengdu University of TCM in China.


Ken is medeauteur van de werken 'Who can ride the dragon?' en 'A brief history of Qi'. Momenteel werkt hij aan 'One square inch - a handbook of Daoist Alchemy'. Hij heeft meerdere functies bekleed op het gebied van onderwijs en massa media en heeft ook voor radio en televisie gewerkt. In 2005 richtte hij 'Three Springs Institute' op, een samenwerkingsverband dat is gericht op het vergroten van het begrip voor de oude Chinese kunst van zelfontwikkeling in de moderne maatschappij. Ken geeft lezingen en onderwijs op het gebied van tai chi, tuina en TCM op een aantal scholen in Europa en op de Amerikaanse Universiteit van TCM in San Francisco. Over de hele wereld geeft hij lezingen over Chinese filosofie, cultuur, geneeskunde en martial arts.


Klik hier voor meer informatie over Ken Rose en het Three Springs Institute.

© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl