Jeremy ROSS

Jeremy ROSS

Jeremy Ross is opgeleid in plantkunde, wetenschappelijk onderwijs, acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde en westerse fytotherapie. Hij is auteur van het boek Combining Western Herbs and Chinese Medicine, dat wereldwijd door steeds meer behandelaren wordt gebruikt.


Hij volgde zijn acupunctuur opleidingen onder meer op Birmingham University, in San Francisco met Efrem Korngold, de colleges van Dick van Buren, Jack Worslay en Royston Low, in het Chinese Canton bij professor Wu Xin Jin, de gevorderde acupuntuur cursus georganiseerd door Giovanni Maciocia in Nanjing waar hij ook heeft gestudeerd met Dr. Su Xin Ming.

Studies in kruidengeneeskunde heeft hij gevolgd in San Francisco met Michael Tierra en op het College of Phytotherapy met Hein Zeylstra.

Chinese kruidengeneeskunde studeerde hij bij Ted Kaptchuk, in Nanjing voltooide hij een gevorderde training waar hij zich specialiseerde in hartziektes, gynaecologie en kindergeneeskunde.


Jeremy Ross schreef een aantal boeken:

Zang Fu: The Organ Systems of Chinese Medicine (1986)

Acupuncture Point Combinations (1995)

Combining Western Herbs and Chinese Medicine (2003)


Voor meer informatie: www.jeremyross.com

© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl